Отзывы
Мар'Ян
  • Currently 3/5 Stars
15.10.20 21:05
Всім привіт..замовлення отримав швидко..товар відповідає параметрам для мого авто..після тестування у зимову пору додам новий коментарій..компанію Інфошина рекомендую як продавця...дякую.
Сергій
  • Currently 3/5 Stars
26.09.20 16:37
Задоволений роботою магазину. Замовив шини 25.09.20 р. а сьогодні вже отримав у Львові. Швидко, якісно, оперативно. Які будуть шини зима покаже. Дякую за роботу.
СЕРГІЙ МИХАЙЛОВИЧ САВЕНКО
  • Currently 3/5 Stars
08.09.20 14:01
Був приємно здивований роботою магазину "Інфошина". В травні 2020 року я придбав комплект літніх шин. При оформленні замовлення менеджер запропонував мені доплатити за кожну шину незначну суму (вже не пам"ятаю скільки), і тоді в мене буде річна гарантія. Я погодився, і не пожалкував. Під час однієї з поїздок зі мною трапився прикрий випадок - не вгледів яму і в результаті отримав значне пошкодження правої шини. Після звернення до магазину мені оперативно допомогли. А саме, визначивши, що шина не підлягає ремонту замінили на нову. Дуже вдячний керівництву і менеджеру магазину за людське ставлення до клієнтів. Буду рекомендувати вас знайомим.
Ярослав
  • Currently 3/5 Stars
04.09.20 19:29
Замовляв літні шини Yokahama 225/65/R17.Прийшли вчасно. Гума чудова, м'яка, безшумна. Ціна адекватна.
Богдан
  • Currently 3/5 Stars
26.08.20 19:26
Очень все понравилось 👍 Ребята профи,все объяснили и показали. Всем рекомендую 😉
Виктор
  • Currently 3/5 Stars
12.08.20 13:03
Очень понравилась работа консультантов. 10.08.20. Заказывал шины Debica 225/55 R17, зимние. Перезвонили, дали исчерпывающюю консультацию. Шины пришли в оговорённый срок (доставка Новой почтой), технические параметры соответствовали моему заказу. Очень доволен работой «ИНФОШИНЫ»! Советую другим покупателям.
Дмитрий
  • Currently 3/5 Stars
31.07.20 15:04
Большое спасибо, приятно общаться с менеджерами, заказ передали вовремя, даже раньше
Вадим
  • Currently 3/5 Stars
16.07.20 17:30
Отличный сервис🔥 Купил резину и пока переобували заодно сразу и помыли машину. В итоге за чуть более часа я на новой резине в чистой машине!!! Агонь сервис🔥🤘😊
Олександр
  • Currently 3/5 Stars
09.07.20 22:43
Дякую персоналу магазина, замовлення отримав поштою на наступний день.Краща ціна, буду радити знайомим!
Игорь
  • Currently 3/5 Stars
24.06.20 18:40
очень быстро качественно и професионально