infoshina.ua
пошук
Пусто
Bridgestone стане офіційним постачальником шин для Nissan Rogue 2021

Bridgestone стане офіційним постачальником шин для Nissan Rogue 2021

Автомобільна компанія Nissan обрала шини Bridgestone для свого нового кросовера. Nissan Rogue 2021 буде укомплектований покришками Alenza Sport A/S у декількох типорозмірах. Для автомобіля японського бренду ця модель була оновлена і поліпшена з використанням нової технології.

Вибір шин для Nissan Rogue 2021

В американському відділенні шинної компанії Bridgestone повідомили про те, що вперше шини моделі Alenza Sport A/S були обрані для заводської комплектації автомобіля японського бренду Nissan. Новий компактний кросовер Nissan Rogue 2021, який був представлений влітку 2020 року і відрізняється більш високим комфортом у порівнянні з попередніми версіями, отримає для заводської комплектації покришки Bridgestone.

 

Основна перевага цієї всесезонної моделі - застосування спеціальної інноваційної технології, що сприятливо впливає на рівень економії палива. Однак ці шини мають цілу низку інших важливих властивостей для автомобілів своєї категорії.

Bridgestone Alenza Sport A/S: властивості та переваги для позашляховика

Alenza Sport A/S - всесезонні шини , розроблені японським виробником Bridgestone для позашляховиків і пікапів. Ця преміальна модель відрізняється великим діаметром і низьким профілем. Вона спочатку заявлена у тому числі як шина, що дозволяє поліпшити зовнішній вигляд автомобіля. Хороші ходові властивості покришок зберігаються незалежно від сезонності, дорожніх і погодних умов.

Найбільш важливі властивості, завдяки яким шини цієї моделі були обрані японським автомобільним брендом для нового Nissan Rogue 2021:

  •  застосування інноваційної технології Enliten. Її завдання - зменшення загальної ваги шини і зниження опору коченню. Тим самим досягається більш висока паливна економічність. Саме ця властивість, згідно з офіційними даними Bridgestone, стала основною причиною вибору цієї моделі для оснащення сучасного кросовера;
  •  використання технології Run Flat, яка передбачає посилення конструкції каркасу і боковин покришок;
  •  сучасний малюнок протектора. Він містить широку бігову доріжку з трьох ребер, які забезпечують достатню курсову стійкість і високі показники зчеплення. Спеціальним чином розташовані ламелі збільшують площу контакту з дорожньою поверхнею, тим самим прискорюючи реакцію покришок на дії керма. Великі плечові блоки дають високу маневреність і бічну стійкість автомобіля;
  •  гумова суміш, розроблена за спеціальною формулою з великою кількістю силіки допомагає зберегти високий рівень зчеплення з сухою і мокрою дорогою. А використання технології Nano PRO-TechT, спеціально запатентованої Bridgestone, приводить до рівномірного розподілу молекул гумового складу, у результаті термін служби покришок значно продовжується.

Для кросовера були обрані шини в трьох розмірних варіантах: 235/65R17, 235/60R18 і 235/55R19.

 

Сподобалося? Поділіться з друзями.
26 листопада 2020 р.