infoshina.ua
пошук
Пусто
BFGoodrich здобула ювілейну перемогу в гонці Baja 1000

BFGoodrich здобула ювілейну перемогу в гонці Baja 1000

Завдяки шинам від BFGoodrich ветеран американських гонок в офф-роуд і популярний спортивний телеведучий Кемерон Стіл здобув перемогу в легендарній пустельній гонці Baja 1000. Для шинного виробника це вже не перша перемога в подібних змаганнях, а в рамках зазначеної гонки - і зовсім ювілейне першість.

Як проходили гонки

В ході змагань Кемерон Стіл керував трофі-траком Ford Desert Assassin Trophy Truck # 16, який був оснащений позашляховими шинами для гонок BFGoodrich Baja T / A KR3. Пілот зайняв перше місце в класі машин Trophy Truck і став кращим серед усіх учасників 51-го видання знаменитої гонки, які виступали на чотириколісних транспортних засобах.

Присутність BFGoodrich Tires на змаганнях було значним. В їх гуму були «взуті» вісім з десятки кращих екіпажів заліку Trophy Truck. Для виробника покришок це вже 30-я перемога в гонці Baja 1000. Домінування BFGoodrich в минулому пустельній гонці підтверджують і перемоги, які здобули клієнти американського бренду в 11 інших залікових групах, в тому числі, Моргана Ленглі в класі 1, Брайса Свейма в категорії Trophy Truck Spec, Брюса Йі в класі 1/2 1600 і Ларрі Маккрея в категорії Baja Challenge.

Кемерон Стіл зазначив, що BFGoodrich надав американській команді можливість використовувати свої гоночні шини ще три роки тому. Ця співпраця стало дійсно фундаментальним і плідним. У свою чергу, представник шиновиробник зазначив, що ця перемога стала особливою не лише для пілота, але і для компанії. Адже це вже 30-те ювілейне першість в загальному заліку гонки Baja 1000. У цій пустелі BFGoodrich змогла представити велику різноманітність моделей шин, на яких гонщики не тільки добралися до фінішу, а й змогли здобути перемогу.

Про бренд

Покришки BFGoodrich випускаються для різних типів транспорту, а також для всіх пір року і погодних умов. Зимові шини мають виразним протекторний малюнком і забезпечують відмінне зчеплення навіть з зледенілій трасою. Літні показують чудову маневреність і керованість як на сухому, так і на мокрому дорожньому полотні. Всесезонні шини - лідер в даній категорії, оскільки пристосовані не тільки до різких змін погоди, але і до бездоріжжя. Саме їх найчастіше вибирають власники позашляховиків.

Baja 1000 - одна з найпрестижніших і найскладніших позашляхових гонок в світі, яка проходить щорічно на Каліфорнійському півострові. В цьому році дистанція гонки склала 806 миль.

Участь в гонках дозволила компанії BFGoodrich домогтися високих результатів у виробництві автогуми, завдяки отриманому досвіду. Адже в таких змаганнях покришки працюють на межах своїх можливостей.

Сподобалося? Поділіться з друзями.
05 грудня 2018 р.