infoshina.ua
пошук
Пусто
Nexen Tire офіційно презентувала літні новинки 2019

Nexen Tire офіційно презентувала літні новинки 2019

Незважаючи на те, що підступають холоди, шинна компанія з Південної Кореї провела презентацію нової лінійки, яка вийде на ринки влітку наступного року. Фактично, ці моделі від Nexen Tire вже були представлені відвідувачам виставки The Tire Cologne 2018 у Кельні, але представники бренду вирішили провести окремий захід для своїх європейських рітейлерів.

Презентацію приурочили до заходу Driving Experience 2018 (Дюссельдорф), представлені були дві з чотирьох нових розробок Нексен: Nexen Roadian AT 4x4 і Nexen N'Fera Sport.

Ще одна тема, яка була порушена на зустрічі, це старт виробництва легкових шин на заводі Нексен в Чехії. Уже в середині минулого місяця з конвеєра в Жатець вийшла перша модель для легкового автомобіля, а в 2019 році буде запущено промислове виробництво.

Детальніше про спортивну літню новинку

Для динамічних спортивних автомобілів розробники створили потужні і витривалі покришки Nexen N'Fera Sport з асиметричним малюнком протектора. Ці надвисокопропродуктивні літні шини призначені для тих водіїв, які люблять і цінують швидку їзду, а також вимогливі до характеристик керованості. Нові Нексен Н-Фера Спорт володіє вражаючими властивостями:

  •  відрізняються швидкою і точною реакцією на рульові команди;
  •  поперечною стійкістю на поворотах;
  •  прекрасним зчепленням з мокрою дорожньою поверхнею;
  •  демонструює ефективне гальмування незалежно від літніх погодних умов.

Інженери компанії приділили підвищену увагу боротьбі з акваплануванням, вони забезпечили протектор моделі чотирма дренажними каналами, по яких вода швидко виводиться з контактної області.

Очікується, що шина надійде в продаж в досить широкому розмірному діапазоні (20 розмірностей) з діаметрами посадочних отворів 17-20 дюймів.

Нова модель для позашляховиків

​По-справжньому універсальна новинка, Nexen Roadian AT 4x4, може застосовуватися як для їзди по дорогах загального користування, так і для легкого бездоріжжя.

Її відмінними властивостями стали:

  •  стабільне управління при будь-якій погоді;
  •  відмінний їздовий комфорт на асфальтованих трасах;
  •  знижений опір коченню і оптимізована витрата палива.

Крім вседорожного призначення, дана покришка має також всесезонні характеристики. Тобто, компаунд витримує перепади температур і відмінно функціонує як в спеку, так і в холод. Завдяки симетричності ненаправленного протекторного малюнка, виробник досяг високої стійкості моделі на сухій і мокрій дорозі, на снігу і тонкому льоду.

Спеціальна конструкція ребер жорсткості і ламелей підвищує акустичний комфорт в салоні, тобто, виріб характеризується м'яким і тихим ходом.

Ця позашляхова шина також надійде на ринок лише в майбутньому році. Споживачі зможуть купити її в одному з 16-ти типорозмірів з посадковим діаметром 15-18 дюймів.

 

Сподобалося? Поділіться з друзями.
02 жовтня 2018 р.