infoshina.ua
пошук
Пусто
Рейтинг шинних новинок сезону літо-2018

Рейтинг шинних новинок сезону літо-2018

Усі вже встигли поміняти автогуму для теплого сезону? Якщо ні – самий час обирати якісні шини. Й варто придивитися до новинок, які нещодавно вийшли у продаж. Адже чим сучасніше будуть обрані літні покришки , тим більше шансів отримати задоволення від їзди та вище рівень безпеки на дорозі. Ми підібрали ТОП-5 найкращих новинок від відомих брендів.

1 місце - Continental PremiumContact 6

 

Преміальна шина, яка поєднує у собі витривалість, безпеку та спортивний характер. Вона вироблена з вдосконаленої полімерної суміші, завдяки якій вдалося отримати високі адгезивні властивості, а також акустичний комфорт та збільшений ресурс пробігу. Асиметричний малюнок цієї моделі гарантує швидке гальмування та здатність розганятися до високої швидкості. Також вона примітна стійкістю до аквапланування та економними витратами палива завдяки ефективній системі канавок, яка не тільки виводить рідину, але й покращує аеродинаміку.

2 місце - MICHELIN Primacy 4

Ще одна швидкісна покришка, яка відповідає найвищим стандартам безпеки. Завдяки асиметричному дизайну, вона здатна розвивати високу швидкість без відхилень від траєкторії руху. До того ж ця нова модель впевнено почувається у дощову погоду та має досить короткий гальмівний шлях. Усе це надійно захищає водія від неприємних несподіванок на дорозі. До того ж, гумовий склад покришки має компоненти, що подовжують термін її експлуатації.

3 місце - Nokian Hakka Black 2

 

Цим літом поціновувачам спортивного стилю їзди буде між чим обирати, адже до рейтингу найкращих новинок потрапила ще одна швидкісна покришка, схвалена професійним гонщиком Міккою Хаккіненом. Ця модель з асиметричним малюнком навіть у екстремальних умовах зберігає передбачувану поведінку. Конструкція медіальної зони сприяє динамічності, швидкому гальмуванню та надійному контакту із поверхнею. Плечові ребра покращують контроль над автомобілем. А широкі кільцеві канавки на протекторі відповідають за дренаж.

4 місце - Lassa Greenways

Економічна «зелена» шина, яка до того ж вміло підлаштовується під нерівні українські дороги. Завдяки оригінальній ламелізації медіальної зони ця модель міцно тримає контакт із поверхнею та має короткий гальмівний шлях. Геометрія її ребер оптимізована таким чином, щоб добитися кращої аеродинаміки. За рахунок цього зменшується опір коченню що дозволяє раціонально використовувати пальне. Плечові ребра шини відповідають за стабільність траєкторії та керованість. А канавки поміж блоків – за своєчасне самоочищення у дощову погоду.

5 місце - Premiorri Solazo S Plus

Нова модель від українського бренду, я кА має досить непогані експлуатаційні характеристики завдяки асиметричному дизайну. Гладка безперервна центральна полоса сприяє динамічності. По боках від неї проходять ребра зі скошеними ламелями, що забезпечують скорочення гальмівного шляху та міцне зчеплення. Оригінальна форма латеральних зон покращує керованість.

Усі новинки є у продажу в інтернет-магазині Інфошина.

Сподобалося? Поділіться з друзями.
16 квітня 2018 р.