infoshina.ua
пошук
Пусто
Шини лінійки Kleber Dynaxer: нові моделі до літа 2019

Шини лінійки Kleber Dynaxer: нові моделі до літа 2019

Поки більшість автомобілістів розбирається з тим, які покришки вибрати на зиму, інформаційний портал інтернет-магазину Інфошина пропонує подумати про майбутнє літо. Як відомо, нові моделі завжди міцніші, більш зносостійкі, динамічні і довговічні, ніж їх попередниці. Тому, в першу чергу, варто звернути увагу саме на новинки.

Результатом дворічної роботи фахівців шинного бренду Kleber стала нова лінійка літніх шин . Моделі Kleber Dynaxer HP4 і Kleber Dynaxer UHP вже представлені на європейському ринку. UHP в магазинах можна знайти в 20-ти размірностях з діаметром посадкового отвору 17-18 дюймів. Виробник обіцяє, що в майбутньому році розмірний ряд розшириться, і з'являться вироби на 19 дюймів, а вихід шини з посадочним діаметром 20-дюймів запланований на 2020 рік.

HP4 випускається з посадковим отвором 14-17 дюймів. Розширення асортименту даної моделі очікується на початку 2019 року, в результаті, в лінійці буде 83 типорозміру.

Детальніше про Kleber Dynaxer HP4

Особливістю цих асиметричних літніх шин є надзвичайно висока продуктивність. Будучи дочірнім брендом всесвітньо відомої компанії Мішлен, Клебер отримує доступ до найновіших розробок, технологій і методик.

Автомобілісти цінують продукцію Клебер за вдале поєднання високих експлуатаційних характеристик з прийнятною вартістю. Також вони відзначають безпеку і комфортабельність шин бренду, їх відмінну керованість і щільне зчеплення з мокрою і сухою дорогою.

Новинки не стали винятком, вони демонструють прекрасну ходимість, знижений опір коченню, м'який і тихий хід.

Крім цього Kleber Dynaxer HP4 також характеризується стійкістю до зносу і механічних пошкоджень. У порівнянні з попередницею модель має абсолютно новий протекторний малюнок, вдосконалений компаунд і оптимізовану внутрішню конструкцю.

Варто відзначити, що водоевакуаційні жолоби стали більш глибокими, що, звичайно, прискорює виведення рідини з робочої області. Таким чином, при їзді по мокрій дорозі автомобіль буде краще захищений від аквапланування, ковзання і заносів.

Швидка відповідь на команди керма забезпечена злагодженою роботою протекторних елементів: прорізаних по діагоналі шашок в центральній зоні і потужних прямокутних плечових блоків. Останні також сприяють встановленню надійного зчеплення з дорогою при входженні в повороти або здійсненні маневрів.

Надвисокопродуктивні покришки Kleber Dynaxer UHP

​Це модель класу Ultra High Performance, що говорить не тільки про її прекрасні експлуатаційні характеристики, але і про високий рівень комфорту.

Самі розробники відзначають, що виріб відмінно служить протягом тривалого часу і сприяє більш економічному використанню палива.

Їздові якості моделі перевіряли безпосередньо експерти Michelin Group. Порівнюючи їх з показниками попередниці, майстри відзначили більш високу ефективність гальмування на мокрій трасі (краще на 13%). Також були високо оцінені гальмівні властивості шини при поїздці по сухому полотну.

Слід сказати, що при розробці обох моделей шинники орієнтувалися на потреби автомобілістів Європи, України, Росії, Білорусії та окремих близькосхідних країн. Тому літні моделі здатні без зусиль пересуватися як по рівних асфальтованих трасах, так і грунтовими стежками.

 

Сподобалося? Поділіться з друзями.
02 жовтня 2018 р.