infoshina.ua
пошук
Пусто
Nokian Snowproof 2 – новинка зимового сезону 2023

Nokian Snowproof 2 – новинка зимового сезону 2023

В арсеналі фінських шинників безліч рішень для зимової траси. Озброївшись великим досвідом і суворими кліматичними умовами рідної країни, вони створюють по-справжньому надійні і якісні зимові покришки з передовими технічними характеристиками. Гума Nokian Snowproof 2 не виняток. Вона вже встигла завоювати шанувальників серед автовласників, завдяки цілому ряду інновацій та переваг.

Новий флагман

Дана лінійка з'явилася в рамках серії комплектуючих для м'якої європейської зими. Ось чому модель стане відмінним придбанням і для вітчизняних водіїв. Візитною карткою шин Nokian Snowproof 2 стало поліпшене зчеплення на всіх типах зимової поверхні – від сльоти до мокрого снігу, від мокрого асфальту до пухкого покриття і накату.

 

Покришки забезпечують надійний контакт не тільки в різних швидкісних режимах, так що можуть використовуватися і в межах міста, і на швидкісній трасі. При створенні цієї моделі були враховані всі недоліки попередніх поколінь лінійки, використані останні технічні напрацювання шинної індустрії.

Протекторний малюнок

Зимові шини Nokian Snowproof 2 отримали симетричний спрямований малюнок, розділений на функціональні зони. Широка центральна частина відповідає за курсову стійкість при русі по прямій, відмінне зчеплення на снігу і мокрому асфальті, швидке гальмування. Покришка відрізняється підвищеною ходимістью, прорізаючи снігове полотно або крижану плівку без пробуксовок.

Плечові блоки досить великі, їх завдання – м'яке маневрування, плавне входження в повороти. Модель швидко і чітко реагує на команди рульового колеса, відрізняється стабільним і передбачуваним поведінкою в будь-якому швидкісному режимі.

Дренажна система утворена двома поздовжніми каналами і безліччю бічних відвідних канавок. При їх створенні була використана технологія Hydroflow Grooves, що дозволяє ще швидше і ефективніше очищувати пляму контакту від будь-яких включень. Шини Nokian Snowproof 2 практично не схильні до аквапланування і слешингу. Дренажна система сприяє миттєвому виведенню сльоти, вологи, снігу і крижаного пилу, грудочок бруду і дрібних камінчиків із зони контакту колеса з дорогою.

Передові технології

Фінські шинники застосували новітні розробки, створюючи зимову гуму Nokian Snowproof 2. В першу чергу, інновації торкнулися гумової суміші. Формула Alpine Grip 2.0 забезпечує збільшене зчеплення під час руху по снігу і мокрому асфальту.

Піддалася поліпшенню і ламельна мережа. Їх 3D-структура сприяє підвищеній прохідності покришок на пухкому снігу і крижаному накаті. Шини забезпечують максимальний комфорт і безпеку на будь-якому типі зимового покриття.

Нарешті, слід відзначити бездоганний акустичний комфорт шин Nokian Snowproof 2. Домогтися таких результатів вдалося, завдяки технології SilentDrive. Вона полягає в тому, що шина оснащена додатковим шаром легкого звукопоглинального матеріалу.

Сподобалося? Поділіться з друзями.
01 травня 2023 р.